Вручення дипломів магістрам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології

У березні в актовій залі Миколаївського національного аграрного університету відбулося урочисте вручення дипломів магістрам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології. Цього року факультет ТВППТСБ випустив 44 магістри, із них 9 – з відзнакою.
Урочисту церемонію вручення дипломів було розпочато з вітального слова першого проректора Миколаївського НАУ, професора Д.В. Бабенка, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання:  «Бажаю Вам, щоб знання, отримані в стінах рідного університету, допомогли цьогорічним випускникам знайти гідне місце на ринку праці, реалізувати в майбутньому свої проекти та стати фундаментом для подальшої плідної і творчої роботи».
Із побажаннями подальших успіхів, із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів «Магістра», привітав випускників декан факультету професор М.І. Гиль, зазначивши, що отримані якісні знання беззаперечно допоможуть вирішити низку проблем, які існують у вітчизняній економіці, науці та суспільному житті.
Щирі слова настанови на майбутнє висловили завідувач кафедри зоогігієни та ветеринарії доцента С.П. Кот, завідувач кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва професора Т.В. Підпала, які сердечно привітали випускників із закінченням навчання, побажавши їм посісти гідне місце в житті та успішно реалізувати себе в професійній діяльності.
Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвятили рідному університету та факультету, керівникам магістерських робіт, кураторам, науково-педагогічним працівникам випускники, від яких з привітальним словом до присутніх звернулася Г. Река. 
Свято закінчилося, попереду бурхливе життя. Щиро вітаємо випускників-магістрів освітньої спеціальності «ТВППТ» й бажаємо їм наснаги, доброї долі, здійснення мрій та реалізації усього задуманого!
Фотозвіт














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget