Результати засідання 28-ї студентської науково-теоретичної конференції

23 березня 2016 р. відбулося засідання секції 28-ї студентської науково-теоретичної конференції «Фінансове та інноваційно-інвестиційне забезпечення соціально-економічного розвитку аграрного сектора», на чолі із головою – д.е.н., професором Н.М. Сіренко, та секретарем – асистентом І.В. Парфьоновою. Участь у конференції взяли 82 студенти обліково-фінансового факультету та факультету менеджменту. 
Основною метою заходу було створення умов для обговорення результатів досліджень у сфері фінансового та інноваційно-інвестиційного забезпечення соціально-економічного розвитку аграрного сектора, а також презентації власних результатів досліджень та поглядів на вивчення дискусійних питань. 
Під час роботи секційного засідання учасники доповіли про існуючі проблеми, притаманні фінансовій, податковій, бюджетній та банківській системі України, які безпосередньо впливають на розвиток аграрного сектора. Основними ключовими питаннями, які привернули увагу як студентства, так і науково-педагогічних працівників кафедри фінансів і кредиту стали особливості функціонування платіжних систем, формування фінансових результатів сільськогосподарських підприємств, оцінка податкового навантаження в умовах соціально-економічного реформування економіки тощо. 
ФОТОЗВІТ










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget