Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu-2016»

17-19 березня 2016 року у Київському Палаці дітей та юнацтва (м. Київ) відбулася Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu-2016», на якій було репрезентовано національні вищі навчальні заклади та наукові установи, закордонні навчальні заклади, міжнародні освітні агенції, представництва тощо. У роботі виставки взяв участь і Миколаївський національний аграрний університет, який здобув перемогу у рейтинговому виставковому конкурсі та був відзначений Гран-Прі, отримавши високе звання «Лідер вищої освіти України». Таку нагороду університет отримує вже втретє.
Міністерство освіти і науки України високо оцінило здобутки науковців та студентства Миколаївського національного аграрного університету, нагородивши золотою медаллю у конкурсі за тематичною номінацією «Пошуково-дослідницькі підходи у вивченні навчальних предметів, дисциплін в умовах створення інформаційного суспільства».
У межах виставки науковці Миколаївського національного аграрного університету провели «круглий стіл» «Поєднання науки, освіти і виробництва шляхом навчання, демонстрації та впровадження світових технологій в Навчально-науково-практичних центрах аграрних ВНЗ». 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget