Засідання екзаменаційної комісії щодо захисту випускних дипломних робіт на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня "Спеціаліст" на обліково-фінансовому факультеті

02  березня 2016 року на обліково-фінансовому факультеті проведено засідання екзаменаційної комісії щодо захисту випускних дипломних робіт на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста здобувачами вищої освіти заочної форми навчання на базі філії випускової кафедри обліку і аудиту ТОВ «Золотий Колос»
На обліково-фінансовому факультеті подовжено роботу екзаменаційної комісії щодо захисту випускних дипломних робіт здобувачами вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст заочної форми навчання. До захисту було подано випускні дипломні роботи, які рекомендовано випусковими кафедрами до захисту у екзаменаційній комісії з метою присвоєння  здобувачам вищої освіти кваліфікації спеціаліста з обліку і аудиту.
Захист випускних дипломних робіт було проведено на базі філії випускової кафедри обліку і аудиту – товариства з обмеженою відповідальністю «Золотий Колос» Жовтневого району. До роботи комісії було залучено головного бухгалтера підприємства – Тетяну Юріївну Сластіон. 
Тематика випускних дипломних робіт включає складові обліково-аналітичного та фінансового забезпечення процесів і явищ. Усі роботи рекомендовано до практичного запровадження, що підтверджується відгуками від підприємств. Основними напрямами дослідження здобувачів вищої освіти було:
- облік і контроль розрахунків за виплатами працівникам;
- облік і аудит оборотних активів;
- аналіз і облік витрат діяльності;
- облік і контроль виробничих запасів;
- облік і аудит поточних біологічних активів;
- облік і контроль витрат на визначення якості і переробку зерна;
- облік і контроль первинного обліку у фермерському господарстві;
- облік і контроль з покупцями і замовниками;
- облік і контроль необоротних активів;
- фінансування відтворення і облік основних засобів. 
Усі випускні дипломні роботи містять напрями вдосконалення облікової роботи на підприємствах. 
Усі здобувачі вищої освіти показали достатній рівень знань у підготовці випускних дипломних робіт та під час захисту в умовах виробництва.

Дякуємо всім науковим керівникам і консультантам з бухгалтерського обліку за підготовку здобувачів вищої освіти до захисту робіт, рецензентам, членам екзаменаційної комісії! Бажаємо усім успіхів та натхнення! 
Успіхів усім випускникам!  

Дякуємо керівництву ТОВ «Золотий Колос» за співпрацю! Бажаємо високих врожаїв та процвітання!

Деканат обліково-фінансового факультету










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget