Конкурс читців творів Т.Г. Шевченка «І голос твій, і пензель твій, і слово…»

2 березня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся конкурс читців творів Т.Г. Шевченка «І голос твій, і пензель твій, і слово…», присвячений 202-ій річниці з дня народження українського поета, художника, мислителя – Тараса Григоровича Шевченка.






Привітав учасників конкурсу та вручив грамоти студентам університету й Технолого-економічного коледжу – переможцям І етапу олімпіади з гуманітарних дисциплін – з української мови та літератури й історії України, перший проректор університету, професор – Дмитро Володимирович Бабенко.






Проректор з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації, доцент – Наталія Шарата подякувала студентській молоді за їхню любов до рідної мови, української культури, наголосивши: «Вельмиповажні члени великої університетської родини! Дякую Вам, поціновувачам української культури, рідної мови, пошановувачам літературної спадщини Великого Кобзаря за поетичну подорож творчістю Т.Г. Шевченка, яка надала кожному присутньому можливість по-новому осмислити поетичні та прозові твори українського генія».





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget