Святковий концерт до Свята весни – 8 Березня

Напередодні Міжнародного жіночого свята – 8 Березня, у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся святковий концерт. 
Урочисто привітав зі святом співробітниць та студенток університету ректор В’ячеслав Сергійович Шебанін: «У цей святковий день бажаю Вам міцного здоров’я і Божої благодаті, достатку і злагоди, миру та світлого неба Вам та Вашим родинам. Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панує любов і гармонія. Будьте завжди сповнені надій та оптимізму. І нехай здійснюються Ваші найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося! Зі святом Вас, любі працівниці та студентки Миколаївського національного аграрного університету!»

У концерті взяли участь найкращі, найталановитіші студенти нашого університету, які своїми талантами не тільки привітали жінок зі святом, але й наповнили залу особливою святковою атмосферою ніжності, тепла, та весняного затишку.








 




Особливо важливо у цей святковий день привітати найрідніших жінок – наших любих мам. Так, неймовірну любов та повагу до своєї мами продемонстрував студент факультету ТВППТСБ Володимир Дмитренко, який заспівав надзвичайно ніжну пісню та подарував мамі гарний букет квітів, таким чином, розчуливши кожного у залі.
 Наприкінці святкової програми хлопці подарували кожній жінці у залі неймовірно гарні та ніжні квіти – троянди як уособлення краси, гармонії та жіночності. 

 Вітаємо всіх працівниць та студенток нашого університету із прийдешнім Святом весни! Прийміть наші найтепліші, щирі та сердечні вітання!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget