Вручення дипломів студентам 6 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» та «Спеціаліст» спеціальності «Агрономія»

2 березня 2016 року відбулося урочисте вручення дипломів студентам 6 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» та «Спеціаліст» денної та заочної форм навчання спеціальності «Агрономія» факультету агротехнологій. 
На урочистостях з вітальним словом до випускників звернулися проректор з НП та ВР і ПК, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Григорівна Шарата, декан факультету агротехнологій, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Антоніна Вікторівна Дробітько, завідувач кафедри землеробства, доктор сільськогосподарських наук, професор Валентина Василівна Гамаюнова завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Олег Анатолійович Коваленко, завідувач кафедри ґрунтознавства та агрохімії, доктор сільськогосподарських наук, професор Сергій Григорович Чорний, заступник декана факультету з виховної роботи, кандидат сільськогосподарських наук, в.о. доцента кафедри виноградарства та плодоовочівництва Наталія Володимирівна Нікончук, студентський декан Наталія Мостовенко,  студент-випускник Микола Шевченко.





 






 Приємно, що 13 випускників-магістрів денної форми навчання отримали дипломи із відзнакою.








 «Вітаємо агрономічну еліту із знаменною подією у їхньому житті! Бажаємо подальших успіхів у їхній професійній діяльності та нестримної енергії для розвитку та процвітання нашої незалежної, цілісної, неподільної України! Ви – майбутнє України! Ми – пишаємося Вами!» – Наталія Шарата.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget