Спортивне свято “Нумо, дівчата”. 2016

15 березня 2016 року в спортивному залі головного корпусу нашого університету відбулося спортивне свято “Нумо, дівчата”, в якому брали участь збірні команди першокурсниць всіх факультетів університету та Технолого-економічного коледжу (всього 68 учасниць). У програмі було шість естафет: естафета з дротиками, естафета зі скакалкою, естафета з баскетбольними м’ячами, естафета з ракетками, естафета з обручами, комбінована естафета.

Для всіх присутніх співали студенти Бровченко Олексій та Шишлов Ілля.

Змагання пройшли весело, яскраво, емоційно. Всі дівчата відповідально готувалися до змагань та з великим бажанням взяли участь в цих змаганнях. Впевнено йшла до перемоги та перемогла збірна команда дівчат факультету ТВППТСБ, друге місце посіли дівчата інженерно-енергетичного факультету, а третє місце посіла збірна команда дівчат факультету агротехнологій.

Усі учасниці змагань були нагороджені солодкими призами, а команди-переможці були нагороджені почесними грамотами та перехідним кубком. Кафедра фізичного виховання дякує всім вболівальникам за підтримку своїх команд.

Головний суддя змагань Пильненька Т.А.

Фотозвіт












 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget