Екскурсія до Миколаївського національного аграрного університету випускників Миколаївського економічного ліцею № 2

У Миколаївському національному аграрному університеті стало гарною традицією проводити зустрічі науково-педагогічних працівників університету з майбутніми абітурієнтами, їхніми батьками та вчителями.
11 березня 2016 року до університету на екскурсію завітали учні 10-го та 11-го класів Миколаївського економічного ліцею № 2. Випускники ознайомилися зі структурою, освітнім та виховним процесом факультету менеджменту та обліково-фінансового факультету. Майбутні абітурієнти мали змогу відвідати Центр громадського харчування Миколаївського НАУ, музей університету «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині»,  приймальної комісії університету, де їх детально проінформували щодо підготовки до ЗНО, особливостей вступної кампанії 2016 року, а також навчальну лабораторію «Навчальний банк», де їх ознайомили із можливостями використання автоматизованої банківської системи «Scrooge ІІІ». 

 З вітальним словом до гостей звернувся перший проректор Дмитро Володимирович Бабенко. Змістовне ознайомлення з навчальним закладом для гостей провів декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк. Своїми враженнями від навчання в університеті поділилися студенти університету – колишні випускники Миколаївського економічного ліцею № 2. Свої таланти та досягнення продемонстрували учасники культурно-мистецького центру «Експромт».






Можливість екскурсії до навчальних корпусів Миколаївського НАУ та його окремих відділів дозволили учням переконатися у широких можливостях для здобуття якісної вищої освіти в Миколаївському національному аграрному університеті.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget