Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з історії України

У лютому в Миколаївському національному аграрному університеті, з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання,  відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з історії України. Олімпіаду провели викладачі історії України кафедри українознавства Тетяна Всеволодівна Березовська та Сергій Васильович Стужук, та викладач історії України, директор Технолого-економічного коледжу МНАУ Володимир Петрович Рибачук. Організаторами олімпіади було вжито всіх належних заходів для зацікавлення учасників олімпіади, створення сприятливих умов для її проведення. 
В олімпіаді взяли участь студенти І курсу університету та студенти ІІ курсу Технолого-економічного коледжу МНАУ. Кожен учасник підготував ґрунтовний виступ та презентацію з обраної теми. В аудиторії панувала атмосфера зацікавлення, студенти жваво обговорювали всі висвітлені теми, брали участь у дискусіях.
За підсумками проведеної роботи організатори визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з історії України:
І місце розділили: студентка факультету менеджменту Деменкова Наталія, яка висвітлила тему «Козацтво», та Кліманський Микола, студент факультету ТВППТСБ, який виступив з презентацією та тему «Феномен українського козацтва»;
ІІ місце посіли студенти факультету менеджменту – Багрін Аліна з  доповіддю на тему «Дикий Сад», та Петерсдорф Марія, яка представила тему «Коліївщина»;
ІІІ місце віддали студентам факультету агротехнологій – Остапенко Олені, яка висвітлила тему «Скіфський світ у вимірі століть», та Федосову Якову, тема презентації якого «Військова діяльність Нестора Махно».
Крім того, перемогу в номінації «Приз глядацьких симпатій» отримала студентка факультету менеджменту Обушенкова Світлана.
Дякуємо всім за участь в олімпіаді та вітаємо переможців!












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget