5 лютого 2016 р. науково-педагогічними працівниками кафедри фінансів і кредиту Миколаївського національного аграрного університету було організовано екскурсію для загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №33 та №29 Корабельного району

5 лютого 2016 р. науково-педагогічними працівниками кафедри фінансів і кредиту Миколаївського національного аграрного університету було організовано екскурсію для загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №33 та №29 Корабельного району. 
Фахівці приймальної комісії ознайомили учнів загальноосвітніх шкіл з Правилами прийому до Миколаївського національного аграрного університету у 2016 р. та провели реєстрацію до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), допомогли сформувати пакет реєстраційних документів, надали відповіді на запитання щодо проведення ЗНО-2016.
Також школярам була надана можливість побачити особливості організації освітнього процесу в університеті: лекційні аудиторії, навчальну лабораторію «Навчальний банк», Навчальну бухгалтерію та музей. Кандидат економічних наук, доцент Бурковська А.В. продемонструвала колекцію повноцінних та неповноцінних монет кафедри фінансів і кредиту. По завершенні екскурсії учні відвідали лекційні аудиторії нового навчального корпусу №5 та почастувались в столовій. 




Дякуємо директорам та класним керівникам 
загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №33 та №29 за співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget