Коллективи співпрацюють…

Тривалий період існує творча співпраця викладача Мигійського коледжу Миколаївського НАУ Курило В.Г з викладачами С.П. Кот, канд. біологічних наук, Т.В. Наконечною - старшим викладачем кафедри зоогігієни і ветеринарії Миколаївського НАУ. За цей проміжок часу спільно видано і розроблено ряд методичних рекомендацій, посібників, атласів з інфекційних і незаразних хвороб, методичні посібники та рекомендації, якими користуються студенти багатьох навчальних закладів I і II рівнів акредитації у навчальному процесі зі спеціальності 5.11010101-"Ветеринарна медицина".

Спільна праця високо оцінена науково-методичним центром інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів"Агроосвіта" та нагородила дипломами наші роботи за зайняте 1-е місце серед технологічних дисциплін у номінації "Інноваційні технології навчання" і за 2-е місце серед ветеринарних дисциплін у конкурсі "Педагогічіні іннновації" у номінації "Інноватика в організації практичного навчання студентів" серед вищих аграрних навчальних закладів I і ІІ рівнів акредитації.

Це наш спільний успіх і можна ним пишатись. Багато методичних розробок спільно з викладачами університету видано викладачами Мигійського коледжу: С.М. Присяжнюк, Г.В. Андрусишин, Т.В. Василенко та іншими. Велику допомогу надав декан факультету доктор сільськогосподарських наук, професор, член НААН України Михайло Іванович Гиль. Творча співпраця викладачів Мигійського коледжу Миколаївського НАУ та викладачів Миколаївського нацонального аграрного університету триває.

В.Г. Курило,
викладач-методист, магістр ветеринарної медицини,
Мигійський коледж Миколаївського НАУ


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget