Львівський НАУ гостинно прийняв учасників семінару

Представники Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у міжнародному науково-практичному семінарі «Імплементація французького досвіду з професійної підготовки студентів в аграрних ВНЗ України», що відбувся  26-27 листопада 2015 року на базі Львівського НАУ.

Перший день семінару був присвячений відвідуванням баз практик ЛНАУ (компанія CFT, ТзОВ «Агро-ЛВ» і оптовий ринок Шувар). 

27 листопада в конференц–залі ЛНАУ модератори заходу представили свої доповіді. Серед виступаючих зазначимо Тетяну Дем'янівну Іщенко, директора ДУ НМЦ "Агроосвіта", директора департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Міністерства аграрної політики та продовольства України Олега Миколайовича Хоменка, радника з аграрних питань посольства Франції в Україні Ніколя Перрена, заступника генерального директора з питань співпраці з аграрними ВНЗ та науковими установами «Українського клубу аграрного бізнесу» Олену Ковтун та ін.. 

Господарі заходу поділились досвідом в напрямі співробітництва із закордонними партнерами, зокрема з французькими і польськими колегами. Були представлені результати спільної роботи в рамках проекту ОЕСР, продемонстровані серйозні кроки закладу до глибшої синергії науки і виробництва. Також були презентовані і доповіді гостей - проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Сумського НАУ проф. Валерія Жмайлова і директора фірми «Plantacja nad Tanwia» та «Polskie jagody» Ярика Бієна.

Складальна лінія цеху компанії CFT

Вітальне слово ректора приймаючого вишу - проф. Снітинського В.В.

Учасники семінару


Директор РСП Шувар Ігор Плотиця ознайомлює учасників семінару з новаторською організацією ринку 

Фото на згадку

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget