Унікальний курс навчання Гарвардського університета безкоштовно доступний в Україні

Громадський неприбутковий проект «Prometheus» оголосив реєстрацію охочих навчитися основам програмування через Інтернет, пройшовши онлайн курс CS50 Гарвардського університету.
У число десяти міст, в провідних вузах яких будуть відкриті безкоштовні офлайн-групи, увійшов і Миколаїв.
Для того, щоб взяти участь у такому курсі, потрібен лише комп'ютер і доступ в Інтернет.
Курс складатиметься з відеолекцій викладачів Гарварду, інтерактивних завдань і вільного спілкування. Протягом року організатори планують залучити до навчання 50000 слухачів з усіх куточків України.
Миколаївцям, які хочуть розширити свої знання, повідомляємо: щоб стати слухачем вищевказаного курсу, спочатку необхідно пройти реєстрацію за посиланням

Про курс:
Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі і відтепер він буде доступний українською мовою. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання курсу CS50 в своєму навчальному процесі! Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті.
Курс розрахований як на повних новачків, так і на тих слухачів, хто вже має невеликий стартовий досвід в програмуванні.
Одночасно із онлайн-курсом для всіх бажаючих будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах десяти міст України: Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці. Посилання на реєстрацію в групи підготовки будуть надіслані на пошту всім зареєстрованим на цей курс слухачам у лютому 2016 року.

Інформацію про оригінальний курс можливо переглянути за посиланням

Джерело: http://blin.mk.ua/news/6605

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget