Тренінг з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

1 грудня світ відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. 
В історії земної цивілізації, яка багата на різні катастрофи й катаклізми, знайдеться не багато подій, що, подібно СНІДу, здатні були сколихнути все людство, вселивши в нього жах перед цією хворобою. Вже з початку 2015 року в Україні зареєстрували понад 13 тис. нових випадків ВІЛ/СНІДу. На сьогодні в Україні мешкає понад 230 тис. людей із позитивним ВІЛ-статусом.
1 грудня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся тренінг, проведений Галиною Рурик завідувачем психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості.

На тренінг завітали Оксана Баланська, начальник обласного центру здоров’я, представники Миколаївської обласної організації Червоного Хреста України, представники Миколаївського благодійного фонду «Юнітус». Начальник обласного центру здоров’я Оксана Баланська виступила з цікавою та змістовною лекцією з проблем ВІЛ/СНІДу, а студентська молодь мала можливість поставити запитання з цієї теми.


Галина Рурик провела для молоді цікавий тренінг щодо поняття ризику та шляхів виходу із ризикових ситуацій. Беззаперечно, даний тренінг не пройде повз свідомість молоді. 







Лише корінний поворот у психології індивідуальної та суспільної поведінки і вибір здорового способу життя – правильний шлях попередження захворювання на СНІД. Кожна людина, особливо молодь, як група ризику, повинна знати про небезпеку СНІДу та про можливі шляхи зараження. А коли ти знаєш – ти вже озброєний.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget