Наукова студія 2015 на тему «Розвиток економіки регіону: тенденції, фактори, ризики»

16 грудня 2015 р. представники кафедри фінансів і кредиту Миколаївського національного аграрного університету та студенти 3-го курсу напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» взяли участь у роботі наукової студії на тему «Розвиток економіки регіону: тенденції, фактори, ризики» на базі Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки (ОУНБ) ім. О. Гмирьова. Відкрила захід та з привітальним словом до учасників звернулася директор бібліотеки – Агаркова Вікторія Вікторівна.
Доповідачі наукової студії наголошували на особливостях формування інвестиційної привабливості регіону, ролі державно-приватного партнерства в регіональному розвитку, визначили стратегічні орієнтири розвитку регіону, а також аналізували стан мікроекономіки України в 2016 році. На перспективах розвитку аграрного сектору регіону та України наголошували науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і кредиту Миколаївського національного аграрного університету, виступи яких буди присвячені наступним тематикам:
- міжнародний досвід і тенденції формування фінансової інфраструктури інноваційного розвитку економіки регіону - асистент Парфьонова Ірина Василівна;
- роль дорадництва у забезпеченні фінансування сільськогосподарських підприємств Миколаївської області - асистент Корабахіна Анастасія Юріївна.
Наприкінці роботи наукової студії доповідачі, представники Торгово-промислової палати, Регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області, а також керівництво бібліотеки вступили у дискусію щодо визначення напрямів розвитку найбільш провідних галузей економіки: промисловості (суднобудування, машинобудування) та сільського господарства.  
Щиро дякуємо керівництву Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки (ОУНБ) ім. О. Гмирьова за участь у науковій студії та сподіваємось на подальшу співпрацю!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget