Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні – 2015»

04 грудня 2015 року кандидат економічних наук, асистент кафедри обліку і аудиту Бобровська Надія Володимирівна була нагороджена Дипломом ІІІ ступеню за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні – 2015», який проводився у Національному авіаційному університету (|м. Київ) на базі кафедри екології Навчально-наукового інституту Екологічної безпеки.

Наукова робота була підготовлена у номінації «Збереження біотичного різноманіття та формування екомережі».

Учасники підсумкового семінару готували матеріали для захисту наукових робіт з екологічних питань. Мета конкурсу полягала у залученні молоді до вирішення проблем створення екологічно безпечних умов проживання населення України; екологізації транспорту, енергетики, сільськогосподарського та промислового виробництва, комунального господарства, раціонального використання природних ресурсів, впровадження енергозберігаючих технологій в усіх сферах життєдіяльності сучасного суспільства, підвищення рівня екологічної свідомості молоді, удосконалення екологічної політики держави.

Організаторами конкурсу виступали: Міністерство освіти і науки України, Національний авіаційний університет, Інститут екологічної безпеки, кафедра екології, Український науково-дослідний та навчальний центр хіммотології та сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин та Спілка хіммотологів.

Вітаємо Надію Володимирівну із перемогою у конкурсі, бажаємо нових перемог!

Деканат обліково-фінансового факультету


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget