День працівника сільського господарства у МНАУ

12 листопада у Миколаївському національному аграрному університеті відзначили два чудових свята – День працівників сільського господарства та День студента. З цієї нагоди в університеті відбувся грандіозний концерт, на якому були представлені різноманітні студентські таланти – гра на музичних інструментах, співи, танці, розмовний жанр, аерокікбоксинг. 







З вітальним словом до працівників та студентів університету звернувся ректор МНАУ В’ячеслав Сергійович  Шебанін. Він наголосив, що немає на світі більш благородної професії, ніж вирощувати хліб, тому  День працівників сільського господарства – це надзвичайно важливе свято. Ректор підкреслив: «студенти МНАУ – найкращі, і підтвердженням цього є численні перемоги на олімпіадах, конкурсах талантів, спортивних змаганнях». В’ячеслав Сергійович вручив грамоти найкращим працівникам університету.



Проректор з наукової роботи Олександр Євгенович Новіков нагородив грамотами «Відмінник 2015 року» Орловську Анастасію, Савосік Ольгу, Татарову Анастасію, Тесляр Вікторію, Христенко Олександру, Юсіну Любов, а кращим науковцем 2015 року визнано Полудень Анастасію.
Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Наталія Григорівна Шарата нагородила грамотами та подарунками найкращого студентського декана 2015 року – Іолу Бєлку, а у номінації «Краща академічна група 2015 року» перемогли: академічна група факультету агротехнологій А 4/1, академічна група обліково-фінансового факультету Б 6/2, академічна група факультету менеджменту Е 4/2, академічна група інженерно-енергетичного факультету Ен 4/1, академічна група факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнологій БТ 2/1, академічна група спеціальності «Комерційна діяльність» Т 4/1.


Завідувач кафедри фізичного виховання Наталія Валеріївна Петренко нагородила найкращих спортсменів університету та збірну команду І курсу факультету агротехнологій, яка посіла І місце у спартакіаді  першокурсників МНАУ у номінації «Спортивна гордість університету 2015 року».

Золотим голосом МНАУ цього року стала неперевершена Ольга Корзун.


Народна театральна студія «М.А.С.К.А» визнана накращим творчим колективом 2015 року.

Вітаємо всіх працівників сільського господарства з професійним святом, а молодь університету – з Днем студента. Бажаємо успіхів на Вашому шляху!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget