«Освіта у 2016 році» у Миколаєві

4 листопада традиційно відбулася ХІV спеціалізована виставка «Освіта у 2016 році» за ініціативи Департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації, Миколаївського міськвиконкому, ТОВ «НАРІМЕКСПО». 
Мета заходу – ознайомити учнів базових освітніх закладів та мешканців міста із системою вищої професійно-технічної та середньої спеціалізованої освіти у Миколаївській області; надати випускникам можливість одержати максимум інформації про навчальні заклади, навчальні програми, знайти найбільш сприятливі умови для подальшого навчання.
На виставці було представлено більше 35 учасників, з них 19 вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та 12 професійно-технічних навчальних закладів.
Серед усіх навчальних закладів найбільше вирізнявся Миколаївський національний аграрний університет. Яскравістю та вишуканістю своєї експозиції, чарівними талантами студентів, творчою енергією він полонив увагу всіх гостей виставки. 




Сьогодні виставка «Освіта у 2016 році» вкотре довела, що Миколаївський національний аграрний університет – це один з найкращих університетів не тільки міста Миколаєва, а й України. Ми впевнені, абітурієнти отримали змогу переконатися в тому, що Миколаївський національний аграрний університет – це їхній ключ до успішного майбутнього.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget