Презентація талантів студентів першокурсників у МНАУ

Традиційно щороку у Миколаївському національному аграрному університеті проходить яскравий захід «Презентація талантів студентів першокурсників».
28 жовтня зібралися студенти І курсу усіх спеціальностей університету та Технолого-економічного коледжу, щоб презентувати свої творчі здібності. Глядачі мали змогу побачити виступи першокурсників у різних жанрах – вокал, хореографія, гра на музичних інструментах і ще багато цікавого. Усі артисти , які представляли свої таланти є вихованцями факультету культури і виховання та учасниками культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету.
Першокурсниці Юлія Отієнко та Валентина Здисенко зачарували глядачів у залі своїм прекрасним співом. 


Студент І курсу факультету менеджменту Максим Мурза виконав авторські пісні «Туман» та «Як в останнє». 
З інструментальною композицією «Реквием по мечте» виступив студент І курсу агротехнологічного факультету Сергій Баканов. 

З номером «Молодість» виступили студенти І курсу, учасники народної студії розмовного жанру  Юлія Петренко та Мирослава Качан.

Уже встигли зарекомендувати себе представники І курсу у складі хорового колективу «Калина», ансамблю народного танцю «Золотий колос», народної театральної студії «М.А.С.К.А.».









З вітальним словом до першокурсників звернулася кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з навчально-педагогічної та виховної роботи Наталія Шарата, зазначаючи: «Ви – наша гордість і наше майбутнє!».
Дійсно, цього року до університету вступила дуже талановита та творча молодь, яка не просто виконує на сцені творчі номери, а вкладає в них всю свою душу. 







































Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget