День відкритих дверей у МНАУ

22 жовтня 2015 року Миколаївський національний аграрний університет радо відкрив двері для всіх випускників 9-х та  11-х класів міста Миколаєва та області. Майбутні абітурієнти мали можливість дізнатися більше про навчальний заклад, особливості вступної кампанії 2015 року, ЗНО та вищу освіту, студентське життя університету.



До уваги гостей було представлено цікаві експозиції факультетів у холі МНАУ, за допомогою яких молодь мала можливість ближче ознайомитися з їх направленням, поспілкуватись із представниками викладацького колективу та студентської еліти.




Перед випускниками виступили перший проректор МНАУ Бабенко Д. В., директор коледжу МНАУ, голова Заводського районного центру зайнятості. Крім того, школярів запрошували ставити запитання, звертатися за допомогою, приходити за інформацією до університету не тільки в День відкритих дверей, а у будь-який зручний час. Таким чином, молодь отримала вичерпну інформацію про спеціальності, основні напрями підготовки, матеріально-технічну базу університету, особливості освітнього процесу на факультетах, можливості здобуття військової підготовки та практики за кордоном.









Надзвичайно важливими та пізнавальними для випускників загальноосвітніх шкіл стали зустрічі з працівниками приймальної комісії, які детально розповіли про особливості та нововведення вступної кампанії 2015 року. 




Цікаві бесіди, екскурсії стінами університету, концертна програма додали майбутнім абітурієнтам впевненості в тому, що правильний вибір навчального закладу – це шлях до успіху!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget