На обліково-фінансовому факультеті відбулося урочисте дійство – привітання здобувачів вищої освіти першого та старших курсів зі Святом знань!

По завершенню посвяти у студенти Університету деканатом обліково-фінансового факультету було проведено організаційні збори з метою привітання здобувачів вищої освіти першого та старших курсів, вручення головного документу студента – ЗАЛІКОВОЇ КНИЖКИ!
На організаційних зборах були присутні декан факультету, професор Вишневська, заступник декана з навчальної роботи факультету, доцент Колесник В.М., заступник декана з виховної роботи факультету, к.е.н. Лесік І.М., а також куратори академічних груп : к.е.н., доценти Бурковська А.В., Рябенко Г.М., Чебан Ю.Ю.

Звернувся до здобувачів вищої освіти студентський декан обліково-фінансового факультету Ботнар Іван.

На організаційних зборах студенти отримали інформацію щодо організації освітньої діяльності, а також необхідності дотримання навчальної дисципліни, правил поведінки та умов проживання у гуртожитках Університету, а також інформацію щодо особливостей обраного фаху : облік і аудит, фінанси і кредит.

По завершенню організаційних зборів кураторами академічних груп було проведено кураторські години з метою знайомства та надання детальної інформації щодо організації освітньої діяльності на кафедрах факультету.

Вітаємо усіх із початком нового навчального року! Бажаємо сил, наснаги, оптимізму, нових звершень і знань!

Вітаємо усіх із початком нового навчального року! Бажаємо сил, наснаги, оптимізму, нових звершень і знань!

Деканат обліково-фінансового факультету

Фотогалерея

















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget