Профорієнтаційна робота в Веселинівській ЗОШ

У п’ятницю, 18 вересня 2015 року, відповідно до графіку проведення профорієнтаційної роботи, відбувся виїзд науково-педагогічних працівників кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств Миколаївського національного аграрного університету І.І. Червена і В.С. Кушнірука на батьківські збори учнів 11 класів до Веселинівської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів Веселинівського району Миколаївської області.

Батьки учні 11 класів отримали корисну інформацію щодо спеціальностей, які мають змогу здобути студенти МНАУ, умов навчання в університеті, надання можливостей проходження закордонної практики, навчання на воєнній кафедрі та реалізації творчого потенціалу молоді.




Проінформували батків про особливості вступної компанії 2016 року та ознайомили зі змінами у правилах прийому до Миколаївського національного аграрного університету на майбутній рік.

Батьки учнів 11 класів були проінформовані, що Миколаївський національний аграрний університет оголошує набір слухачів на 6-місячні  підготовчі курси денної та заочної форм навчання на 2015-2016 навчальний рік для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти і подальшого вступу до університету в 2016 році.

Червен Іван Іванович наголосив, що варто зареєструватися на 6-місячні підготовчі курси з таких предметів, а саме з української мови та літератури, математики, історії України, біології та іноземної мови.


 


Колектив кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств висловлює вдячність усім загальноосвітнім школам Веселинівського району за те, що учні у виборі майбутньої професії та навчального закладу надали перевагу Миколаївському національному аграрному університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget