Семінар з обміну досвідом

Господарство ПАО «Племзавод «Степовий» є багатогалузевим господарством, яке спеціалізується на вирощуванні зернових культур, розведенні великої рогатої худоби, свиней, переробці сільськогосподарської продукції та продажі племінних тварин.
ПАО «Племзавод Степовий» є філією кафедри ТВПТ, місцем проходження технологічної практики студентами кафедри, а також базою наукових досліджень. Науковці кафедри активно співпрацюють зі спеціалістами-виробничниками племзаводу. Результатом плідної співпраці стало виведення внутрішньопорідного типу свиней породи дюрок української селекції "Степовий" (ДУСС), який успішно розводиться в господарстві.
22-23 липня доцент факультету ТВППТСБ Лихач В.Я., доцент факультету ТВППТСБ Луговий С.І та аспірант факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва Петро Шебанін влаштували для персоналу племзаводу семінар з обміну досвідом щодо впровадження інноваційних технологій в свинарстві. Працівники господарства мали можливість дізнатися про новітні розробки в галузі свинарства, отримати відповіді на проблемі запитання, поділитися досвідом з науковцями, а молоді вчені – застосувати свої знання на практиці та виявити ряд виробничих питань, які вимагають поглибленого дослідження.
Колектив співробітників кафедри ТВПТ щиро дякує керівництву ПАО «Племзавод «Степовий» за надану можливість та плідну співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget