XIV Спеціалізована виставка тваринництва, ветеринарії та товарів для тваринництва «Animal’EX 2015» в межах XXVII-ої Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2015»

3-6 червня 2015 у Виставковому центрі «КиївЕкспоплаза» м. Київ відбулася XIV Спеціалізована виставка тваринництва, ветеринарії та товарів для тваринництва «Animal’EX 2015» у межах XXVII-ої Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2015», яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років.
Відвідали XXVII Міжнародну агропромислову виставка «АГРО-2015» доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ – Лихач Вадим Ярославович та аспірант кафедри технології виробництва продукції тваринництва факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ – Шебанін Петро Олексійович, з метою ознайомлення із сучасними, інноваційними розробками у галузі тваринництва.

«Animal’EX 2015» визначає основні напрями розвитку галузі в Україні. Під час виставки було представлено основні напрями інноваційного розвитку тваринництва: скотарство, свинарство, птахівництво, кролівництво та інші; продемонстровані новинки в області утримання, годівлі та догляду за тваринами. Крім того, було представлено широкий спектр техніки та технологій. Зокрема сучасної техніки для виробництва та зберігання кормів, підтримки мiкроклiмату, а також ветеринарні препарати, племінні програми, методики для відновлення стада та багато іншого. Традиційно, у межах виставки, відбулася демонстрація племінних тварин кращих вітчизняних та закордонних порід. 

Необхідно зазначити, що виставка тваринництва, ветеринарії та товарів для тваринництва «Animal’EX 2015» кожного року демонструє дедалі більший інтерес зі сторони відвідувачів, адже це єдина виставка, на якій представлене велике різноманіття сільськогосподарських тварин.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget