Студентські лідери МНАУ взяли участь у ХVII зльоті іменних стипендіатів та відмінників навчання,

З 16 по 19 червня студентські лідери Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у ХVII зльоті іменних стипендіатів та відмінників навчання, що відбувся на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій  ім. С.З. Ґжицького. 
 Гостинність господарів, чудове старовинне місто Львів та його історичні пам’ятки залишилися у спогадах студентської молоді Миколаївщини.
Студенти МНАУ довели на справі, що вони є найкращими , свідченням чого стало їхнє визнання на «круглих столах» та перемога у конкурсі «Найкращий студент».

Студенти поділилися своїми враженнями від зльоту:
Ігор Бубнов: «Зліт іменних стипендіатів та відмінників навчання "Лідери АПК ХХІ століття "дає змогу щорічно обмінятися досягненнями та розробками з колегами із різних куточків України, дає можливість поспілкуватися та обмінятися досвідом. Цьогорічний зліт у Львові реалізував таку можливість - повною мірою: старовинна архітектура міста, європейський подих думок, «круглі столи» за науковими напрямами, насичена культурна програма дозволили повністю відчути себе справжнім лідером аграрної освіти. Велика заслуга у цьому, безперечно, ректората нашого університету, особливо ректора, Вячеслава Сергійовича Шебаніна та проректора з НП, ВР та ПК Шарати Наталії Григорівни, які дали можливість взяти участь у зльоті - особисто для мене вже втретє. У сьогоднішній час як ніколи гостро стоїть питання єдності нашої країни, а тому цей захід ще раз підтвердив, що ми молодь єдиної, неподільної, незалежної України. Славіймо працею знання, аграрнії університети. Майбутнє за нами
Дмитро Нетовканий:
«Подібні заходи мають дуже великий вплив на молодь та студентство в цілому. Я присутній на такому зльоті вже втретє і хочу сказати, що з кожним роком я беру для себе щось нове:  новий досвід, нові знайомства , нові емоції. Результатами цього зльоту є перемога в круглому столі, мою доповідь відмітили схвальною рецензією і запросили до участі в радіо- шоу на Львівському радіо, присвяченому молодіжному форуму молодих підприємців де я мав змогу розповісти про тему своїх досліджень. Було дуже цікаво пірнути в атмосферу старого Львова, провести ці дні в компанії добрих друзів, познайомитися зі студентами зі всіх аграрних вишів України та зустрітись зі старими знайомими. Відвідали також  Львівський національний аграрний університет побачили, як живуть і навчаються наші колеги. Я щасливий навчатись в найкращому університеті  - Миколаївському національному аграрному університеті, особливо коли в особистих розмовах студенти зі всієї України відзначають дуже високий рівень нашої підготовки, а за це окреме спасибі нашому професорсько-викладацькому складу, спасибі В.С Шебаніну за таку можливість представляти нашу альма-матер та хочеться подякувати проректору Наталії Григорівні Шараті та Олександру В’ячеславовичу Шаріну за неперевершену атмосферу під час усього зльоту яка допомогла нашій делегації в котре підтвердити ,що МНАУ найкращий»
Вікторія Д’яконенко: «Файне місто Лівів! Я дякую йому за гостинність, за ті теплі спогади, які залишились в моєму серці!
Вже другий рік поспіль я стаю учасницею зльоту іменних стипендіатів та відмінників навчання і для мене це стало невід’ємною частиною мого життя, традицією яку ні в якому разі не можна забувати. Адже кожний такий зліт не тільки дає можливість розкритися кожному з нас як наукова особистість, поспілкуватися з новими людьми, набратися досвіду, але й ближче пізнати нашу рідну мальовничу землю. Цього року поїздка до Львова стала для мене не просто подорожжю. Атмосфера цього міста, в якому кожний будинок є неповторним та має свою культурну цінність. Це місто, в якому ти кожною клітинкою свого тіла відчуваєш свою національність, відчуваєш що ти справжній українець! Тебе всюди огортає мелодійна рідна мова та ввічливий український народ. Львів – це справжня культурна столиця нашої країни!
Окрему подяку хотілося б висловити нашому ректору Шебаніну В’ячеславу Сергійовичу за таку чудову можливість побувати на XVII зльоті іменних стипендіатів та відмінників навчання. Також щиро дякую Шараті Наталії Григорівні та Шаріну Олександру В’ячеславовичу без яких ця поїздка не була б такою веселою, дружньою та яскравою!»
Повернувшись на Миколаївщину з вагомими результатами (11 грамот, і подяк від організаційного комітету) з впевненістю констатуємо: «Студенти МНАУ талановиті в усьому».




Від щирого серця дякуємо нашому ректору, професору В’ячеславу Шебаніну за надану можливість обміну досвідом та чудову подорож до незабутнього Львову.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget