Науково-педагогічні працівники МНАУ відвідали курси з надання першої невідкладної допомоги

Згідно з планом підготовки по цивільному захисту на 2015 рік 11 осіб науково-педагогічних працівників Миколаївського НАУ відвідали курси медицини з наданням першої медичної допомоги, які відбулися з 29 по 30 квітня цього року в учбово-тренувальному відділі Миколаївського обласного центра екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за навчальною програмою І рівня за адресою вул. Володарського, 4.

Тривалість навчання 12 годин. Програма складалася з таких розділів: поняття про органи та системи організму людини; зовнішній огляд постраждалого;  порушення основних життєво-важливих функцій організму; принципи надання першої медичної допомоги; травми; термічні ураження; гострі отруєння; правила поведінки та дотримання заходів безпеки при катастрофах; засоби користування ЗІЗ.


Курси проводили завідувач учбово-тренувального відділу, лікар-хірург – Новицький О.М. та лікар реаніматолог, анестезіолог – Зубков О.Л.
Згідно з програмою слухачі курсів (працівники університету) пройшли спочатку теоретичну підготовку, а потім використали на практиці теоретичні знання.


По закінченню програми курсів слухачі отримали посвідчення щодо проходження підготовки з надання невідкладної медичної допомоги на догоспітальному етапі BLS в учбово-тренувальному відділі Миколаївського обласного центра екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за навчальною програмою І рівня.
Слухачі курсів щиро дякують адміністрації університету в особі ректора університету, професора В.С. Шебаніна за надану можливість навчитися надавати першу невідкладну допомогу.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget