Студенти МНАУ вшанували пам'ять жертвам Чорнобиля

26 квітня 2015 року виповнюється 29 років із дня трагедії для усього людства – аварії на Чорнобильській АЕС. Тож в цей день, відбувся мітинг-реквієм присвячений 29 роковині та вшануванню пам’яті загиблих та померлих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Мешканці міста Миколаєва, представники органів місцевої влади, служителі церкви та студенти Миколаївського національного аграрного університету зібралися біля пам’ятника «Скорботний Янгол Чорнобилю», щоб вшанувати світлу пам'ять тим, хто загинув під час вибуху.



Представниками від студентства МНАУ була студентський декан факультету ТВППТСБ Іола Бєлка, яка виступила із  промовою про важливість шанування пам’яті жертв трагедії та шанобливого ставлення до навколишнього середовища. А також із тематичною піснею виступив «Зотолий голос МНАУ – 2015» Олексій Бровченко.



Найбільше постраждалих мешкає у м. Миколаєві – 2594 особи та м. Южноукраїнську – 1009 осіб.
Для постраждалих існує державна програма «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget