Колектив МНАУ «Калина» отримав звання «народний»

14 квітня 2015 року за вагомий внесок у розвиток культури українського народу, високий художній рівень та виконавчу майстерність хореографічному колективу Миколаївського національного аграрного університету «Золотий колос» та студентському хору «Калина» присвоїли звання «народний» .

Керівники підготували найяскравіші та відомі виступи своїх колективів для членів комісії та присутніх глядачів аби в котрий раз переконати присутніх у тому, що колективи гідні носити почесне звання  «народний».



Студентський хор «Калина» як завжди вразив милозвучністю та потужністю 
свого звучання. Саме завдяки  наполегливій праці керівника  Вікторії Анатоліївні Максимчук  та його учасникам, колектив підтвердив почесне звання.


Для вручення посвідчення, було запрошено начальника управління культури, національностей та релігії Миколаївської ОДА Михайла Димитрова, який виступив зі словами безмежної вдячності, побажанням подальшого  розширення концертної програми та зберігати свій ентузіазм на шляху до нових звершень.


Посвідчення про присвоєння почесного звання «народний» було урочисту вручено колективу «Золотий колос».  Усі присутні аплодували стоячи!

Вітаємо керівників колективів та його учасників!!! Нових злетів Вам та натхнення у культурній діяльності!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget