Засідання «круглого столу» «Екологія міста: забруднення атмосферного повітря»

18 лютого 2015 року на базі Миколаївської обласної універсальної бібліотеки ім. О. Гмирьова відбулося засідання «круглого столу» на тему «Екологія міста: забруднення атмосферного повітря». 
У засіданні взяли участь студенти факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету разом із доцентом кафедри землеробства, к.с.-г.н. Манушкіною Т. М. 
До «круглого столу» були запрошені фахівці у сфері охорони навколишнього середовища, громадські діячі, науковці. Державний інспектор з охорони навколишнього середовища Миколаївської області Кондратьєв М. М. ознайомив учасників з повноваженнями Державної інспекції з охорони навколишнього середовища щодо діяльності підприємств, які здійснюють викиди у атмосферне повітря. 
Голова міського екологічного клубу «Спільні дії» Галкіна А. О. зазначила, що однією із значних екологічних проблем м. Миколаєва є забруднення атмосферного повітря викидами транспортних засобів, значну частку до цього привносить транспортування вантажів через центральну частину міста. 
Науковці, аспіранти та студенти обговорили проблеми забруднення атмосфери як у місті, так і в сільській місцевості, зокрема, під час спалювання опалого листя та стерні. Працівники бібліотеки повідомили та ознайомили учасників засідання з новими надходженнями літератури, що містить інформацію про стан атмосферного повітря та методи його оцінювання. Підсумком засідання «круглого столу» стала пропозиція студентів щодо розробки та втілення екологічного проекту, який сприяв би покращенню стану навколишнього середовища у нашому рідному місті.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget