Міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW 2015

11-13 лютого 2015 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоплаза» м. Київ проходила Міжнародна  виставка ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW 2015. Захід проходив за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Федерального Міністерства економіки Німеччини та Уряду Франції. Організатором виступав Київський міжнародний контрактовий ярмарок,  співорганізаторами були: IFWexpo Heidelberg GmbH, Французька агенція  з міжнародного розвитку підприємств (UBIFRANCE).
Відвідав Agro Animal Show 2015 доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ – Лихач Вадим Ярославович. Основна мета відвідування цього потужного заходу в агропромисловому секторі – ознайомлення з сучасними, інноваційними розробками в галузі тваринництва (виробництво та переробка), участь у міжнародних науково-практичних семінарах.
Необхідно зазначити, що основними завданнями Agro Animal Show є просування сучасних технологій в галузі тваринництва і представлення численної  техніки та обладнання, новітніх науково-технічних розробок для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. На виставці було представлено основні напрями інноваційного розвитку   галузі тваринництва, які можна вважати унікальним інформаційним та торговельним майданчиком. Серед компаній, що брали участь у виставці  відомі в Україні та  світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики тощо.
На виставці Agro Animal Show 2015 було представлено близько 180 компаній, серед яких 89 іноземних з 13 країн.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget