Студенти МНАУ привітали вихованців Привільнянської школи-інтернату

У середу, 17 грудня 2014 року колектив Миколаївського національного аграрного університету завітав до дітей Привільнянської школи-інтернату Баштанського району, подарувавши своїм маленьким друзям тепло своїх сердець та бажані подарунки, які дітлахи замовили напередодні, намалювавши малюнки.
Привітав маленьких друзів ректор, професор В’ячеслав Шебанін, зробивши приємний сюрприз дітлахам – телевізор, щоб вони мали змогу насолоджуватися переглядом своїх улюблених телепередач та мультфільмів.
Продовжилося вітання святковим новорічним концертом, який підготувала студентська молодь МНАУ.
З наступаючими новорічними святами запальними танцями, веселими піснями своїх вихованців привітав культурно-мистецький центр університету «Експромт».
Колектив МНАУ подарував дітлахам Привільнянської школи-інтернату справжню казку. Адже студенти перевтілилися в чарівників – Святих Миколаїв та здійснили мрії своїх підопічних. Маленькі друзі Миколаївського національного аграрного університету мали змогу відчути себе у колі справжньої родини, яка подарувала їм в цей день увагу, любов, підтримку та турботу. А вихованці, у свою чергу, подарували університетській родині свої відкриті серця, посмішки та незгасиму радість на своїх обличчях від створеної для них чарівної казки та реалізованих мрій.
Дякуємо всім, хто приєднався до створення справжнього свята для наших вихованців Привільнянської школи-інтернату. Наша турбота дарує їм щастя, а щасливі очі дітлахів надихають на добрі справи та благородні вчинки. Адже творити добро – це так просто.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget