Студенти МНАУ зустрілися з представниками Головного управління статистики

У вівторок, 16 грудня 2014 року студенти факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету зустрілися з представниками Головного управління статистики в Миколаївській області. 
До студентів завітали начальник відділу взаємодії з користувачами і респондентами, поширення статистичної інформації та комунікацій із засобами масової інформації й громадськістю Чокова Юлія Петрівна, начальник управління статистики сільського господарства та навколишнього середовища Малєєва Інна Анатоліївна та фахівець управління статистики сільського господарства та навколишнього середовища Жепало Юрій Юрійович.
Студентам розповіли про організацію роботи Головного управління статистики  у Миколаївській області, про органи державної статистики, законодавчу базу та статистичну методологію.
Студенти дізналися про основні принципи, якими керуються у своїй діяльності працівники управління статистики, а саме професійної незалежності, забезпечення якості, повноваження щодо збирання даних, відповідності ресурсів, конфіденційності даних тощо.
Студенти ознайомилися з формами статистичних звітностей та формами статистичних спостережень.
Представники головного управління статистики також розповіли студентам як відбувається процес статистичного виробництва та які етапи входять до даного процесу.
Зустріч із представниками Головного управління статистики в Миколаївській області була дуже корисною для студентів, адже вони дізналися багато цікавої та необхідної інформації, яка знадобиться їм не лише в навчальній, а й професійній діяльності. 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget