«Мій студент зможе» серед студентів III-V курсів

У четвер, 6 листопада 2014 року студенти факультету менеджменту III-V курсів взяли участь в конкурсно-розважальній програмі «Мій студент зможе» в рамках святкування 30-річчя МНАУ.

З вітальним словом до учасників та всіх запрошених виступила проректор з виховної роботи Наталія Григорівна Шарата.
Учасниками програми стали:
-    Камашев Анатолій і Гнатко Марія – група ЗЕД 3/1;
-    Мисько Сергій і Морощук Ганна – група ЗЕД 4/;
-    Літвінов Віктор і Мальована Ірина – група ЗЕД 5/1;
-    Пушкаревський Андрій і Густєй Ігор – група Е 3/1;
-    Кем Андрій і Бурковська Анна – група Е 3/2;
-    Рубан Анастасія і Михайлова Інна – група Е 3/3;
-    Сіренко Микола і Гречмак Віталій – група Е 4/1;
-    Топурова Тетяна і Лаврова Ольга – група Е 4/2;
-    Пащенко Ліна і Щепко Наталія – група Е 5/1;
-    Сидорова Дарія і Мерзлікін Всеволод – група Е 5/2;
-    Даниленко Сергій і Пащенко Ірина – група Е 5/3;
-    Гатала Едуард і Гриник – група Е 5/4.
Цього разу розпочали змагання 2 команди по 12 чоловік.

У першому конкурсі першого туру «Покажи мелодію» впродовж 90 секунд учасники показували мелодії своїй команді. З цим завданням учасники справилися швидко та майстерно.
Продовжили гру конкурсом «У пошуках скарбів» та «Хто я».
І тут між командами розпочалася справжня боротьба за місце у другому турі. У конкурсі «Хто я» один гравець команди показував всім іншим відомого персонажа.
 Учасники обох команд так спритно справилися із завданням, що зал та ведучі конкурсу – Ракова Юлія та Анастасія Щеглова – не змогли відразу визначити переможця і конкурс провели ще раз, визначивши таким чином, яка із команд переходить до наступного туру.

Учасників конкурсно-розважальної програми «Мій студент зможе» та глядачів привітали Ярослав  Попель із гуморесками Петра Глазового «Молитва» і «Льовка блін», Ольга Корзун, Альберт Саакян, Сергій Голуб, Олександра Черненко із милозвучними піснями. Катерина Чекунда і Юлія Трофимова подарували чудовий танець всім присутнім.
Другий тур програми розпочався конкурсом «Мозковий штурм», під час якого студенти відповідали на цікаві та каверзні запитання.
Закінчився другий тур гри веселим та запальним конкурсом «Харчова естафета», в якому учасники показали свою спритність та готовність до непередбачуваних ситуацій. Команді необхідно було якнайшвидше перенести продукти із «кладовки»до «кухні». За результатами 2 туру команди набрали однакову кількість балів, а їх долю вирішив простий конкурс «Дивоглядки».

У третьому турі конкурсно-розважальної програми «Мій студент зможе» взяли участь 3 пари. І тут учасники знову робили ставки на своїх партнерів і той, на кого було  зроблено максимальну ставку мав змогу взяти участь в конкурсі.

У цьому етапі конкурсанти смакували мандаринами на швидкість, угадували мелодії та збирали сумки за відведеним списком. Конкурси виявилися дуже веселими та запальними.

У фінал вийшли дві пари учасників. Пара учасників Пушкаревський Андрій і Густєй Ігор вибороли право взяти участь у фінальному конкурсі «Танцюють всі», які і стали переможцями конкурсно-розважальної програми «Мій студент зможе». Від їх гарячих танців глядачі не змогли сидіти на місцях і танцювали разом з ними.

Вітаємо Пушкаревського Андрія і Густєй Ігора та групу Е 3/1 з перемогою.
Цього конкурсного дня наші студенти знову показали, що вони можуть ВСЕ. І без перебільшення студенти Миколаївського національного університету дійсно є найкращими та найталановитішими студентами.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget