На факультеті менеджменту МНАУ було проведено «Вечір у колі друзів»

У понеділок, 10 листопада 2014 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбувся святковий вечір у колі друзів факультету менеджменту, присвячений святкуванню 30-річчя МНАУ.
Вечір-спогадів та відпочинку пройшов у дружньому колі талановитих фахівців та справжніх професіоналів. Кожен із присутніх поринув у цікаву та пізнавальну  подорож у світ кожної з кафедр факультету менеджменту Миколаївського НАУ.
З вітальним словом до усіх присутніх виступила прекрасний керівник, наставник,  декан факультету менеджменту, професор Олена В’ячеславівна Шебаніна.
Під час захоплюючої подорожі «пасажири» з кожною зупинкою ознайомлювалися та дізнавалися більше про кафедри факультету менеджменту в їхніх презентаціях та відеороликах.
І першою зупинкою подорожі був світ команди з кипучою енергією науково-педагогічних працівників та студентів кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств.
До гостей із вітальним словом виступив Олексій Гавриловичй Захарченко – людина, біографія якої тісно пов’язана не лише з факультетом, а й з університетом в цілому.
Продовжилася  святкова подорож презентацією дружнього та цілеспрямованого колективу кафедри менеджменту організацій та права.
Далі до уваги усіх запрошених були представлені сторінки з історії наполегливої команди сучасних науковців кафедри світового сільського господарства та зовнішньоекономічної діяльності.
Почесний гість кафедри світового сільського господарства та зовнішньоекономічної діяльності Іртищева Інна Олександрівна – професор, директор Центру економічних досліджень та управління консалтингу Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова – привітала всіх із святом 30-річчя МНАУ та побажала університету нових здобутків та процвітання.
Привітала всіх запрошених і представниця першого випуску спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», а зараз прекрасний викладач нашого університету Ганна Степанівна Тимофієва.
Прекрасною піснею всіх присутніх привітала випускниця кафедри світового сільського господарства та зовнішньоекономічної діяльності 2009 року, нині інспектор навчального відділу коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського - Оксана Володимирівна Гречана.
Перелистуючи сторінки історії факультету менеджменту «пасажири»із захопленням перешли до кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання.
Усі із великим задоволенням переглянули відеоролик-презентацію, в якому всі поринули в захоплюючий світ дружнього колективу кафедри.
А на завершення презентації кафедри Марина Анатоліївна Домаскіна акомпонувала студентам, які подарували чарівний танок гостям.
Останньою зупинкою святкової подорожі була презентація прекрасного колективу кафедри економіки підприємств.
Святковий вечір-подорож продовжилася прекрасним виступом. Гостям подарували пісню «Маг» чудове тріо – Олена Іванівна Котикова, Алла Миколаївна Жорова та студентка 5 курсу Олександра Черненко.
Зі святом науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів Миколаївського НАУ привітав пан Еугеніуш Красовський, який подарував усім глядачам пісню «Реве та стогне Дніпр широкий» польською мовою.
З вітальним словом до всіх запрошених виступив ректор, професор В’ячеслав Сергійович Шебанін.
На завершення вечора у колі друзів гостям було представлено презентацію «Викладачі», в якій було показано фотокартки науково-педагогічних працівників факультету менеджменту від дитинства і до сьогодення.
На святі гості мали змогу поринути у світ наполегливості та працелюбності, у світ людей відданих своїй справі та покликанню творити добро і гідність на шляху до виховання нового покоління фахівців та зміцнення наукового потенціалу нашої держави.
Від імені всього студентства Миколаївського національного аграрного університету, дякуємо Вам за терпіння та старанність, за ваш професіоналізм.  Бажаємо всім вам міцного здоров’я, перемог, наукових здобутків, злагоди та мирного неба над головою!
Зі святом Вас, шановна університетська родино Миколаївського національного аграрного університету!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget