На базі МНАУ відбувся фестиваль короткометражного кіно

У четвер, 6 листопада 2014 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбувся показ короткометражного кіно в рамках проведення ХІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Уперше фестиваль під назвою «Дні кіно про права людини» відбувся 2003 року. Тоді програма включала документальні та ігрові фільми. Більшість із них були українськими прем'єрами.
Студенти МНАУ мали змогу переглянути стрічку Іонна (Польша, 2013) та Содик (Великобританія, 2013).


Фестиваль Docudays UA в Миколаєві проходив протягом тижня – 1- 7 листопада 2014 року.
Організаторами фестивалю в Україні є Українська Гельсінська спілка з прав людини, громадська організація «Південь», Херсонський обласний фонд милосердя і здоров’я та громадська організація «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв».
Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA – некомерційний та неполітичний.
Головна мета фестивалю — сприяння підвищенню рівня української кінодокументалістики, становленню в Україні відкритого діалогу про моральні проблеми суспільства, права людини. Засобами кіномистецтва сприяти зміцненню почуття людської гідності у громадян України, надихати їх на активні відповідальні дії задля побудови демократичного суспільства.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget