У МНАУ було проведено конкурсно-розважальну програму «Мій студент зможе»

У середу, 5 листопада 2014 року в Миколаївському національному аграрному університеті було проведено конкурсно-розважальну програму «Мій студент зможе» в рамках святкування 30-річчя МНАУ.
У конкурсі взяли участь студенти факультету менеджменту І – ІІ курсів – майбутні менеджери,  сповнені ентузіазму, енергії та бажання довести, що саме вони зможуть здобути перемогу та вибороти головний приз для всієї групи. 
Для участі у грі було запрошено по два учасника з кожної групи, які працювали в тандемі і несли однакову відповідальність як перед собою, так і перед групою в цілому.
Свої групи представили:
- Потриваєва Ірина та Мерцалов Мирослав – група ЕК 1/1; 
- Гайпель Павло та Маслій Віктор – група ЗЕД 1/1;
- Сітніков Володимир та Перета Вікторія – група ЗЕД 1/2
- Гуліч Вадим, Іванченко Ганна – група ЗЕД 2/1;
- Ваврик Олег та Власенко Олександра – група ЗЕД 2/2;
- Тен Олександр, Копитко Станіслав – група Е1/1;
- Тимофієва Тетяна та Бройко Владислав – група Е1/2;
- Коршунова Наталія та Батринча Сергій – група Е 2/1;
- Гураль Юлія та Проскурня Ганна – група Е 2/2.
Усі учасники розділилися методом жеребкування на дві команди. І далі в конкурсі вже приймали участь «Плохая компания» та «Start up».
Конкурсно-розважальна програма складалася із 4-х турів: командно-естафетного, двох основних турів та фіналу.
А розважали всіх гостей та підтримували учасників чарівні ведучі Юлія Ракова та Анастасія Щеглова.
Розпочали веселу гру із легкої розумової гімнастики – конкурсу під назвою «Мозковий штурм». Під час конкурсу учасники за 3 секунди повинні були відповісти на цікаві запитання.
Продовжили розважальну програму конкурсом «У пошуках скарбів» або «Принесіть мені…..». У цьому конкурсі студенти показали свою спритність та вправність у пошуку скарбів  серед колег та друзів. 
Завершився перший тур конкурсно-розважальної програми феєричним конкурсом «Мастер-шеф», під час якого студенти «готували» борщ. І тут почалася справжня  боротьба між учасниками. Хтось збирав продукти на борщ, хтось їх різав, хтось приправляв, а хтось швидко прибрав та поставив каструлю на плиту. Конкурс був запальним, а учасники із завзяттям та моторністю готували борщ, прагнувши перемогти та перейти до наступного туру. 
З  розривом в кілька секунд перемога дісталася команді «Плохая компания». А «Start up» завершив участь в конкурсі, отримавши приємні подарунки. 
Під час усієї конкурсно-розважальної програми групи підтримували свої представників-учасників та дарували їм прекрасні пісні.
До наступного етапу конкурсу увійшло 4 пари учасників, які продовжили активно боротися за звання переможця. І тут конкурсанти могли відчути себе справжніми гравцями в казино, адже учасники робили ставки на своїх партнерів і той, на кого було зроблено максимальну ставку, мав змогу взяти участь в конкурсі.
І тут учасники вгадували мелодії, плели коси дівчатам, малювали із закритими очима, вгадували фільми та латали гудзики. Після таких запальних конкурсів 2 пари, які виявилися найспритнішими та найазартнішими змогли увійти до фіналу та ще на крок наблизитися до перемоги.
І ось, фінальний конкурс. Учаснику необхідно було у ритмі запальної музики пройти під перекладиною не торкаючись її жодною частиною свого тіла. Ставки були зроблені і  пройшовши перекладину, на висоті одного метра Маслій Віктор виборов для своє групи перемогу та сертифікат на похід в кіно всією групою.
Вітаємо групу ЗЕД 1/1, а також Гайпель Павла та Маслій Віктора з перемогою! 
Учасники запальної конкурсно-розважальної програми «Мій студент зможе!» показали, що вони є не лише відмінниками навчання, а й талановитими, активними та креативними особистостями, які можуть ВСЕ.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget