До МНАУ завітали представники Миколаївського пивзаводу «Янтар»

З метою ознайомлення з потенційними роботодавцями та сприяння працевлаштуванню студентів та випускників, керівництво Миколаївського національного аграрного університету запросило представників Миколаївського пивзаводу «Янтар» – директора відділення «САН ІнБев Україна» Марковського Віталія Петровича та керівника служби з управління персоналом Шапарь Олену.

Віталій Петрович розповів студентам про історію створення заводу, асортимент продукції, виробничі потужності та стуктуру заводу. Також було зазначено, що на заводі встановлено сучасне обладнання, яке відповідає вимогам міжнародних стандартів.

Студентів також ознайомили з умовами працевлаштування на заводі «Янтар» та запросили будувати свою кар’єру саме на цьому підприємстві.  Адже тут, за словами Віталія Петровича, невпинно втілюються принципи удосконалення якості, багатий асортимент, нові види тари, уніфікація з заводами-партнерами, формування єдиної маркетингової політики, постійне підвищення кваліфікації кадрів.    На заводі використовують історичний досвід і старанно примножують його, використовуючи новітні технології та духовні традиції предків.
На завершення зустрічі студенти мали змогу поставити Віталію Петровичу цікаві запитання щодо проходження практики та працевлаштування на заводі.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget