Результати ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»)

З метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку і реалізації здібностей студентів, педагогічних та науково-педагогічних працівників, підвищення якості підготовки фахівців, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів 29.09-1.10.2014 року на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології (секція «Біологія тварин») за участі 47 студентів з 10 вищих навчальних закладів освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації.


З привітальним словом та побажаннями успіхів у перемозі до учасників олімпіади, керівників груп, професорсько-викладацького складу Університету звернувся к.т.н, професор, академік, перший проректор Миколаївського НАУ, голова оргкомітету Олімпіади Бабенко Д.В. По завершенні процедури відкриття Олімпіади було зроблено колективне фото усіх учасників.

Студенти – учасники Олімпіади пройшли випробування у виконанні письмових теоретичних завдань з дисциплін «Генетика» та «Анатомія і гістологія», письмових тестових завдань з дисциплін «Біохімія» і «Фізіологія» та завдань-тестів із використанням ПЕОМ із дисциплін «Мікробіологія» і «Зоологія».

Практична частина випробувань включала в себе виконання завдань з дисциплін «Біохімія» і «Фізіологія».

За результатами випробувань ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Біології» (секція «Біологія тварин») дипломом І ступеню нагороджено студентку Миколаївського національного аграрного університету Хомик Ольгу Володимирівну (керівник групи – к.с.-г.н. Баркарь Є.В.). 

Диплом ІІ ступеню отримали: студент ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» Сагатов Даніїл В’ячеславович (керівник групи – к.с.-г.н. Вогнівенко Л.П.); студентка Мельничук Анна Василівна, Білоцерківського національного аграрного університету, (керівник групи – к.с.-г.н. Мацкевич В’ячеслав Вікторович). 

Дипломами ІІІ ступеню нагороджено: студентку Бєлу Юлію Сергіївну, ДВНЗ «Запорізький національний університет» та студента Бірюкова Івана Андрійовича, Миколаївський національний аграрний університет (керівник групи – к.с.-г.н. Баркарь Є.В.).

Були вручені також заохочувальні грамоти за найліпші знання за дисциплінами, що включені до програми Олімпіади, зокрема, за кращій результат з дисципліни «Біохімія» грамотою нагороджена Бєла Юлія Сергіївна – ДВНЗ «Запорізький НУ» та Шило Ірина Іванівна – Полтавська ДАА, «Зоологія» – Макаренко Аліна Вікторівна – НУБіП України, «Анатомія та гістологія» – Кулик Анна Ігорівна – Дніпропетровський ДАЕУ, «Мікробіологія» – Бродовська Яна Вікторівна – МНУ ім. В.О.Сухомлинського, «Генетика» – Бух Галина Андріївна – Миколаївський НАУ та Сорокова Світлана Станіславівна – Полтавська ДАА, «Фізіологія» – Данилюк Валерія Олегівна – Дніпропетровський ДАЕУ. За кращі практичні навички з дисципліни «Біохімія» грамотою нагороджений Сагатов Даніїл В’ячеславович – ДВНЗ «Херсонський ДАУ», з дисципліни «Фізіологія» – Мельничук Анна Василівна – Білоцерківський НАУ та Ходій Дар’я Степанівна – НУБіП України.

Журі Олімпіади також визначило найсильніші команди. Перше місце здобули студенти Миколаївського НАУ, друге – Полтавської ДАА, третє – НУБіП України.

Висловлюємо подяку за активну участь у проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»), кваліфіковану, безкомпромісну роботу з перевірки контрольних завдань членам журі олімпіади і запрошеним викладачам.

За результатами випробувань дипломом І ступеню нагороджено студентку МНАУ Хомик Ольгу Володимирівну (керівник групи – к.с.-г.н. Баркарь Є.В.).

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget