Для студентів-першокурсників провели тренінг з англійської мови

Для першокурсників Миколаївського національного аграрного університету науково-педагогічні працівники кафедри іноземних мов провели тренінг з англійської мови.

Тренер заходу, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземних мов Матвєєва Катерина Сергіївна, наголосила, що завданням тренінгу є систематизація і повторення базової граматики англійської мови та формування практичних навичок її використання у студентів МНАУ.

На початку тренінгу студенти познайомились один з одним та виразили свої очікування від проведеного заходу на дошці побажань. Так, майже всі першокурсники бажали закріпити вже здобуті знання в школі та удосконалити свої  навички володіння англійською мовою.
Під час тренінгу студенти виконували  різноманітні вправи, творчі групові завдання та  вели діалоги англійською мовою, що дало змогу студентам покращити  рівень володіння англійською мовою.
Впровадження даного тренінгу в МНАУ не лише підвищує інтерес студентів до вивчення професійної англійської мови, а й мотивує їх на успіх у подальшій діяльності.
Нагадаємо, що наступний тренінг з англійської мови відбудеться 25 вересня 2014 року для першокурсників обліково-фінансового факультету університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget