Вручення дипломів спеціаліста випускникам інженерно-енергетичного факультету

10 липня 2014 року в актовій залі Миколаївського національного аграрного університету відбулося урочисте дійство – вручення дипломів спеціаліста випускникам інженерно-енергетичного факультету.

57 студентам спеціальностей «Механізація сільського господарства», «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)» та «Енергетика сільськогосподарського виробництва» було присвоєно кваліфікації «інженер-механік», «інженер-педагог» та «інженер-енергетик» та вручено документ про освіту державного зразка, з яких 5 дипломів спеціаліста з відзнакою.

Вручення дипломів спеціаліста випускникам інженерно-енергетичного факультету 2014.

З вітальним словом до випускників звернувся перший проректор Миколаївського національного аграрного університету, заслужений працівник народної освіти України, кандидат технічних наук, професор Бабенко Дмитро Володимирович. До привітання випускників приєднався декан інженерно-енергетичного факультету, доктор технічних наук, професор Думенко Костянтин Миколайович. Також, з словами напуття до спеціалістів звернулася заступник декана з навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Горбунова Каріне Маркарівна.

Вручення дипломів спеціаліста випускникам інженерно-енергетичного факультету 2014.

В свою чергу, випускники подякували адміністрації Миколаївського національного аграрного університету та викладачам інженерно-енергетичного факультету за отримані знання та перейняту мудрість.

Вручення дипломів спеціаліста випускникам інженерно-енергетичного факультету 2014.

Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це наші випускники і наше майбутнє. У добру путь!

Деканат інженерно-енергетичного факультету

10 липня 2014 року в актовій залі МНАУ відбулося урочисте вручення дипломів спеціаліста випускникам інженерно-енергетичного факультету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget