XXVI Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2014».

З 4 до 7 червня в Києві проходила XXVI Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2014» . Миколаївський НАУ, традиційно взяв участь у цьому заході та привіз зі столиці золоту медаль у номінації «Інтенсифікація інноваційних технологій «аграрна освіта – наука – виробництво» за сприянням Наукового парку Миколаївського національного аграрного університету «Агроперспектива».

«АГРО» - найбільша агропромислова виставка України та Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.
У цьому році у виставці «АГРО-2014» взяли участь понад 900 учасників з 16 країн світу. Відкрив XXVI Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2014» Міністр агарної політики та продовольства України -  Ігор Швайка.

Миколаївський НАУ взяв участь у виставці та представив нові  досягнення в освіті, науці та виробництві. 
Міністр аграрної політики та продовольства України відвідав експозицію МНАУ та від ректора В’ячеслава Шебаніна отримав у подарунок фотоальбом, присвячений перебуванню Міністра у Миколаївському національному університеті та запуску системи сучасного дощувального зрошення, яку в травні цього року було введено в експлуатацію МНАУ.

Під час виставки керівництво АПК всіх регіонів України, топ-менеджери та фахівці підприємств АПК мали можливість плідно поспілкуватись та поділитися корисним досвідом.

Фотографії з  XXVI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2014».

 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget