VII Міжнародний форум "Комплексне забезпечення лабораторій". 14-16 жовтня 2014 року


14-16 жовтня 2014 року в ВЦ« КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2 -б) відбудеться масштабна і визначна подія лабораторної індустрії України – VII Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій».

Унікальність даного проекту полягає у інтегрованому підході до формату заходу – це комплексна подія, котра включає усі сегменти лабораторної галузі, а також змістовну науково-практичну та ділову програму, охоплюючи найбільш важливі та актуальні питання галузі.

Організатори VII Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» – Національна академія наук України та Компанія LMT.

Форум підтримують: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство науки та освіти України, Державна служба України з лікарських засобів, Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України, Державна інспекція сільського господарства України, Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів та інші профільні Міністерства і відомства, а також міжнародні асоціації і об'єднання.

Генеральний Партнер Форуму – компанія «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ», Генеральний Спонсор – компанія Tokyo Boeki Technology LTD.

Партнери Форуму: Експерт; ULAB; ALT-Україна ЛТД; EMCILAB; Intertech Corporation; Fisher Scientific; Bruker Corporation; НПО Нікомед, ; RIANA alliance; ШимЮкрейн; LECO; Instron; Alsi LTD; Ukrbio; LabLafe;; DONAU LAB KIEV; ALSI -Chrom; Макролаб ЛТД; CEM; Retsch; Сарторіус Україна; Інтеро; Термо Техно; Мелітек-Україна; Novations LLS; Шелтек-Україна; PerkinElmer; IKA; NETZCH; Nabertherm; Octanorm.

Міжнародний спеціалізований партнер - журнал Labor & More.

Структура Форуму:

LABComplex - 7 -а Міжнародна спеціалізована виставка комплексного забезпечення лабораторій.

Для фахівців учасники виставки представлять новинки аналітичного обладнання, лабораторні контрольно-вимірювальні прилади, загальнолабораторне обладнання, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструменти та витратні матеріали , комплектуючі для виробництва лабораторного обладнання, приладів, меблів, різні реагенти, індикатори, тест-системи та реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг, а також комплексні рішення, необхідні для оснащення лабораторій будь-якого профілю і багато іншого.

В рамках виставки будуть представлені спеціалізовані експозиції:

• LABComplEX – Фарма. Весь спектр обладнання для лабораторій у фармацевтичній промисловості на етапах розробки, виробництва і контролю якості фармацевтичних препаратів

LABComplEX – Промисловість. Весь комплекс обладнання для проведення лабораторних досліджень і розробок на різних етапах виробничих і технологічних процесів для усіх галузей промисловості

LABComplEX – Агро. Все для контролю якості та безпеки продукції АПК

• LABComplEX – Наука та Освіта. Весь комплекс обладнання для проведення досліджень і розробок у наукових та освітніх лабораторіях

• LABComplEX – Hi -Tech & NanoTech. Новинки і кращі зразки високотехнологічного обладнання від відомих світових та вітчизняних виробників, інноваційні проекти для проведення всіх видів наукових та лабораторних досліджень

LABForum – актуальні спеціалізовані науково-ділові заходи: конференції, круглі столи, консультаційний центр з питань розвитку, оснащення та переоснащення лабораторій, впровадження інноваційних розробок в усіх галузях промисловості.

LABZone – практичні майстер-класи Української лабораторної школи на діючому обладнанні, які проводять як вітчизняні, так і зарубіжні компанії з метою демонстрації зразків діючого обладнання, професійних консультацій та навчання спеціалістів, яке, в свою чергу, орієнтовано на розширення і вдосконалення практичних і теоретичних навичок фахівців лабораторної справи і підвищення їх кваліфікації.

LABInnovation – відкриті презентації провідних світових брендів з метою ознайомлення з новинками обладнання та приладів, інноваційними розробками технологій, що використовуються для лабораторних досліджень.

LABDemo-Тури – спеціалізовані технічні екскурсії по експозиційній частині Форуму, в програму яких входять презентації обладнання всіх типів лабораторних досліджень. Цей унікальний сервіс дозволяє відвідувачам звернути увагу на важливі для їх спеціалізації компанії і заощадити час.
Організатори Форуму нададуть унікальні можливості БАЙЄРСЬКОЇ програми та програми 

BusinessPoint , що дозволяють зробити участь та відвідування Форуму ефективним.  

БАЙЄРСЬКА програма – сучасний формат роботи учасників і бізнес-відвідувачів виставки. Мета програми – створення максимально сприятливих умов для проведення ефективних ділових зустрічей. Програма BusinessPoint – попередньо запланований графік зустрічей експонентів з бізнес-відвідувачами Форуму.

Високий статус події підтверджує офіційна статистика VI Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» (Жовтень, 2013)
Більше 500 брендів
310 компаній
18 країн
7892 зареєстрованих фахівців з усіх регіонів України та зарубіжжя
35 науково-практичних заходів для фахівців лабораторної індустрії
280 доповідачів-експертів галузі
16 майстер-класів на діючому обладнанні
11 відкритих презентацій новітнього обладнання та приладів
24 LABDemo-Тури - технічні екскурсії по експозиції

Оргкомітет Форуму запрошує Вас стати частиною єдиної масштабної події в Україні
VII Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій », який відбудеться
14-16 жовтня 2014 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза » (м. Київ, Україна).

Більш детальна інформація:

З питань участі у виставці LABComplEX:
Тел.: +380 (44) 526-93-09
E-mail: lab@lmt.kiev.ua

З питань участі у науково-практичній та діловій програмі:
Тел.: +380 (44) 526-92-89
E-mail:  marketing@labcomplex.com


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget