Свято останнього дзвоника. Травень 2014.

30 травня 2014 року в усіх школах Миколаївського району для випускників востаннє пролунав дзвоник. Вже традиційно на це свято завітали викладачі кафедри економічної теорії і суспільних наук нашого університету. Завідувач кафедрою, професор Віталій Олександрович Ханстантинов був запрошений на урочисту лінійку в Ольшанську ЗОШ. Він побажав випускникам успішно скласти ЗНО, вручив від імені ректорату грамоту Ярошенку Сергію за вагомі результати у навчанні на підготовчих курсах та гостинно запросив приєднатися до дружнього студентського колективу Миколаївського національного аграрного університету.

У Степівській ЗОШ був присутній доцент кафедри Олександр Степанович Біліченко, який висловив подяку вчителям і батькам за підготовку учнів до самостійного життя. Адже більшість випускників цієї школи посіли призові місця в районних, обласних, Всеукраїнських конкурсах і олімпіадах, відзначені грошовими преміями та почесними грамотами. А той факт, що нашому університету був переданий коровай, ми сприймаємо як визнання наших добрих, партнерських стосунків. Університет, у свою чергу, чекає цьогорічних випускників. 

До колективу учнів і вчителів Кіровської ЗОШ звернулася із словами вітання кандидат економічних наук Тетяна Василівна Пилипенко. Вона побажала сміливо крокувати широкою стежкою знань у самостійне життя. 

До Криничанської ЗОШ завітала доцент кафедри Любов Петрівна Марчук, яка передала щирі вітання з нагоди свята і подякувала вчителям та батькам за виховання молодого покоління в дусі доброти, людяності, патріотизму. 

Доцент Ірина Борисівна Золотих взяла участь в урочистостях в Ульянівській загальноосвітній школі. Надовго запам’ятаються щирі слова директора, вчителів, батьків, а також цікаві номери концертної програми, яку підготували учні. 

Асистент кафедри Ольга Тимофіївна Грєхова побувала на святі у Миколаївській ЗОШ № 61, з якою університет пов’язують довгі роки плідної співпраці і випускники якої щорічно поповнюють лави наших першокурсників.

Учителю мій, наставнику добрий,
Прийми наш сердечний уклін до землі.
За працю величну, за ночі безсонні,
За любляче серце спасибі тобі! 
  

Фото зі свята



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget