Конкурс на кращий бізнес-план зі створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на селі, 2014

Конкурс на кращий бізнес-план зі створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на селі.На виконання доручення Міністра аграрної політики та продовольства України від 30 вересня 2013 року № 17780/24-128, Департаменту науково-освітнього забезпечення АПВ та розвитку сільських територій від 03 жовтня 2013 № 18-1-13/783 щодо започаткування щорічного конкурсу серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівня акредитації на кращий бізнес-план зі створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на селі, надання студентам практичних навичок з організації кооперативних формувань, залучення молоді до розвитку сільських територій та підвищення рівня доходів і зайнятості сільських жителів, активізації їх участі в реформуванні рідного села, Миколаївський національний аграрний університет оголошує регіональний конкурс серед студентів на кращий бізнес-план зі створення багатофункціонального сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на селі.


Для перевірки та відбору до конкурсної комісії необхідно подавати: 2 паперові примірники бізнес-плану та його електронні версії. Файли бізнес-плану та наявні додатки необхідно подавати у вигляді архіву. Назви Word, Excel – файлів та архіву мають складатися з прізвища конкурсанта, абревіатур спеціальності та ВНЗ (наприклад: Іванова, Облік і аудит, Миколаївський національний аграрний університет – ivanova_oblik_mnau.*).

Кінцевий термін подання конкурсних робіт – 15 вересня 2014 року.

За додатковою інформацією звертатися до Регіонального навчально-практичного центру розвитку сільських територій (контактна особа – Потриваєва Наталя Володимирівна; тел. (0512) 58-05-95, (063)0642837, e-mail:potrivaeva@mnau.edu.ua) та ДУ «НМЦ «Агроосвіта» (контактна особа – Кононенко Василь Парфенійович; тел. (067)5950202, (095)3335242, (063)5311914, e-mail:agroreforms@gmail.com, village@smcae.kiev.ua).

Конкурс серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівня акредитації на кращий бізнес-план зі створення сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу на селі.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget