Вітання ветеранів, учасників Великої Вітчизняної війни із Днем Перемоги від колективу Миколаївського національного аграрного університету!

Все віддаленішими в історичному вимірі стають роки Великої Вітчизняної війни. Цього року ми відзначаємо вже 69-ту річницю Перемоги. 
Та з кожним роком усе вагомішим є значення цієї Великої Перемоги й подвигу наших дідів-прадідів, які стали на захист рідної землі.
Колектив Миколаївського національного аграрного університету привітав ветеранів ВВВ, які мешкають в Заводському районі нашого міста та ветеранів праці Миколаївського НАУ, надавши їм конкретну адресну допомогу.
Не оминули увагою й своїх підопічних – мешканців Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів, порадувавши концертною програмою та подарунками.
Шановні ветерани! Від щирого серця завдячуємо свободою та мирним небом тим, що сьогодні можемо жити у мирі, ростити дітей, обробляти лани, радіти успіху у досягненні мети, посміхатися сонцю.
Від усього серця вітаємо Вас, зі святом Перемоги і бажаємо Вам міцного здоров’я й довголіття, добра й радощів, благополуччя і тепла сердець рідних Вам людей оптимізму й непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим.
Зі святом Вас, із Днем Перемоги! Хай завжди над Україною буде мирне небо!




















































Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget