Миколаївський НАУ гостинно прийняв студентів із Автономної Республіки Крим

Серед дев’яти студентів, що прибули до міста Миколаєва з Автономної Республіки Крим, шість виявили бажання продовжити навчання у Миколаївському НАУ. Попереднім місцем навчання був Південний філіал Національного університету біоресурсів і природокористування України «Кримський агротехнологічний університет».
Калхан Олексій, Угня Євген, Бєлашко Леонід, Хільченко Микола та Козак Дмитро зараховані на ІІІ курс денної форми навчання, а Михайленко Максим – на І курс денної форми навчання за державним замовленням. Миколаївський НАУ забезпечив студентів усіма необхідними умовами для успішного продовження навчання.
Сьогоднішні студенти МНАУ поділилися своїми враженнями щодо гостинності університету.
Леонід Бєлашко, студент групи А3/3:
- З перших днів Миколаївський національний аграрний університет гостинно відчинив для нас свої двері. Керівництво університету з розумінням поставилося до нашої проблеми, посприявши в адаптації до нових умов навчання.
Приємно зазначити, що представники деканату сприяють у вирішенні всіх питань, пов’язаних з нашим проживанням в гуртожитку, умовами нашого навчання в університеті. Особисто я, в захваті від матеріально-технічної бази університету, облаштування навчальних лабораторій.
Дмитро Козак, студент групи А3/3:
- З першого дня представники деканату ознайомили нас із умовами навчання на факультеті, гостинно прийняла до лав студентства декан факультету проф. Гамаюнова В.В.
Микола Хільченко, студент групи А3/3:
- З перших хвилин перебування в університеті ми зрозуміли, що МНАУ дійсно готує всебічно розвинену особистість, приємно відзначити рівень культури спілкування студентів. Не виникло проблем і з переведенням на військову кафедру. Представники студентського самоврядування сприяли швидкій адаптації до умов навчання.
Максим Михайленко, студент групи А1/2:
- Приємно відзначити, що студентська молодь є дуже активною в МНАУ. З перших днів я зацікавився спортивною секцією з волейболу. Кожного дня, йдучи на заняття, очікуєш отримати нові знання, нові враження від університету. Хочу сказати, що я не шкодую про те, що перевівся до Миколаївського НАУ. Це дійсно лідер вищої аграрної освіти в Україні.
Олексій Калахан, студент групи А3/3:
- Ніколи не бачив такі умови навчання в університеті. Умови проживання в гуртожитку є досить гарні порівняно з попереднім ВНЗ, в якому я навчався. Студентське самоврядування всіляко підтримує нас у всіх питаннях адаптації до умов навчання. Вдячні адміністрації за теплий прийом в стінах Миколаївського національного аграрного університету.
Мітки:

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget