Секція "Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики"

Результати 26 студентської науково-теоретична конференція «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України» за секцією «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики»

27 березня 2014 року на базі інженерно-енергетичного факультету Миколаївського НАУ кафедрою загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики було проведено 26-ту студентську науково-теоретичну конференцію за відповідною секцією.

У конференції взяли участь 22 студенти університету. Доповідачі широко розкрили обрані теми з навчальних дисциплін: «Нарисна геометрія», «Інженерна та комп’ютерна графіка», «Вища математика», «Матеріалознавство», «Механіка матеріалів і конструкцій», «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання».

Членами журі секції було визначено переможців студентської конференції:
І місце – Скорбілін Павло, студент І курсу напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання АПВ»;
ІІ місце – Антуф´єв Олександр, студент І курсу напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання АПВ»;
– Юрескул Ростислав, студент ІІ курсу напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання АПВ»;
ІІІ місце – Хохлов Сергій, студент І курсу напряму підготовки «Енергетика та електротехнічні системи в АПК»;
– Чернов Іван, студент ІІІ курсу напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання АПВ».

Вітаємо всіх учасників та переможців 27-ої студентської науково-теоретичної конференції за секцією «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» та бажаємо нових перемог!

Голова секції    І.П. Атаманюк
Секретар секції    П.М. Полянський
Заступник декана з ВР    І.С. Павлюченко

Фотозвіт

Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції. Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції. Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції. Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції. Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції. Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції. Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції. Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції.

Секція «Загальнотехнічних дисциплін і вищої та прикладної математики» 27 студентської науково-теоретичної конференції.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget