Візит до Львівського НАУ

1-2 квітня 2014 року студенти та науково-педагогічні працівники МНАУ у складі: Співаченка Романа, Янюка Максима, Нетовканого Дмитра, Кука Антона, асистента кафедри фінансів і кредиту Парфьонової Ірини Василівни та лаборанта кафедри фінансів і кредиту Голоти Ірини Миколаївни відвідали вищий навчальний заклад львівських аграріїв – Львівський національний аграрний університет.
Делегація МНАУ відчула на собі справжню гостинність господарів. У ході дводенного візиту з метою налагодження співпраці між двома університетами для представників університету було влаштовано екскурсію по студентському містечку, відвідано музей Львівського національного аграрного університету. Після чого для делегації було організовано екскурс в історію славного міста Лева.
Прогулянки історичним центром Львова – міста, яке налічує понад 700 років історії, залишаться в серцях наших студентів та викладачів. Адже, відвідавши багато місць культурної спадщини нашої країни, не можна залишитись байдужим до цього міста. Ми дуже вдячні представникам Львівського національного аграрного університету за теплий прийом і з нетерпінням чекаємо зустрічі вже в стінах Миколаївського національного аграрного університету.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget