ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ ІНЖЕНЕРНО-ЕНЕРГЕТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

9 квітня 2014 року відбулася урочиста подія − вручення дипломів студентам ОКР «Магістр» спеціальностей: «Механізація сільського господарства (денної та заочної форм навчання)», «Енергетика сільськогосподарського виробництва» та «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства).
З вітальним словом виступив ректор університету, доктор технічних наук, професор Шебанін В’ячеслав Сергійович, який привітав студентів із закінченням університету та зазначив їх високі досягнення у навчанні, науці та громадському житті університету.
До привітання випускників приєдналися декан інженерно-енергетичного факультету, доктор технічних наук Костянтин Миколайович Думенко та завідувачі випускових кафедр: Горбунова Карінне Маркарівна, Горбенко Олена Андріївна, Дубовенко Костянтин Вікторович та Кошкін Дмитро Леонідович.
Зі словами-подяки виступили випускники факультету Олег Кожокарь та Іван Киса. Олег Кожокарь подарував присутнім у залі випускникам, науково-педагогічним працівникам та батькам «Мелодію Подяки» у власному виконанні.
У свою чергу всі випускники інженерно-енергетичного факультету висловлюють вдячність науково-педагогічному персоналу Миколаївського НАУ за розуміння, підтримку та безмежну віру в сили і знання, за життєву мудрість, чуйність і не вичерпне терпіння.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget